dijous, 29 de març del 2012

RECEPTA EMPANADILLES DE TOMACA




RECEPTA
EMPANADILLES DE TOMACA
CUINERA:
PURI SANCHIS
INGREDIENTS:

  • 1 dotzena d’ous
  • 2 pots de cerveza
  • 2 gots d’oli
  • 2 kgs de Farina
  • 4 o 5 potets de tonyina
  • Un poc de sal

 
PROCÉS D’ELABORACIÓ
En un bol posem els 2 pots de cervessa i els 2 gots d’oli amb un poquet de sal.
Afeguim la farina, la que admeta.
Prèviament haurem fregit la tomaca i bollit els ous.
Trossejarem i mesclarem els ous amb la tomaca i li afeguirem la tonyina, açò serà el relleno.
Agafarem trossets de pasta farem una coqueta redona i l’omplirem amb el relleno, la tapem, la pintem amb ou cru i al forn.

FLAM DE MAGDALENES

RECEPTA
FLAM DE MAGDALENES
CUINERA:
Mª CARMEN


INGREDIENTS
  • 1 litre de llet
  • 1 paquet de magdalenas
  • 1 caixa de flam royal de 8 flams
  • 250 grs de sucre
  • Caramel 

     
    PROCÉS D’ELABORACIÓ
    Posem caramel en un motle
    Trossegem les magdalenas
    Preparem el flam i ho mesclem amb les magdalenas
    Ho aboquem tot al motle amb caramel.

COCA DE POMA

 
RECEPTA
COCA DE POMA
CUINERA:
ROSARIO

INGREDIENTS: 
2 sobres de royal
6 pomes xicotetes
2 ous  
1 copa de conyac
1 got de sucre
                                    2 gots de Farina  
                                    1 got de llet
                                    1 got d’oli
 
PROCÉS D’ELABORACIÓ
Mesclem en un bol els ous amb el sucre.
Afegim la llet,l’oli i la farina ja mesclada amb el royal, ho pastem molt bé.
Tallem les pomes en gallons.
Posem la massa en una llanda, l’adornem amb les pomes i les espolvoregem amb sucre i canyells.  Ho posem al forn a 180 · durant 25 minuts aprox, un poc abans de traure-la del forn la banyem per damunt amb el conyac.


COCA DE PIMENTÓ I TOMACA



RECEPTA
COCA DE PIMENTÓ I TOMACA
CUINERA:
SUSANA PLA

INGREDIENTS
  • Un got d’oli
  • Un got de gaseosa
  • La farina que admita
  • 8 o 9 pimentons
  • 500 grs de tomaca triturada
  • 4 ous bollits
  • 4 llandetes de tonyina
  • Sal i rent.

 
PROCÉS D’ELABORACIÓ
Fregir la tomaca i els pimentons.
Bollir els ous
Posem en un bol l’oli, la gaseossa i la sal, afegim el rent i anem posant i pastant la farina.
Deixem que la pasta es faça bona.
Posem la massa en una llanda i per damunt la tomaca i els pimentons, l’ou bollit i la tonyineta i al forn a 180 · durant 25 minuts aprox.




RECEPTA
COCA DE POMA I ANOUS
CUINERA:
CRISTINA CABANES

INGREDIENTS:
  • 3 ous
  • 1 sobre de royal
  • 1 iogur natural amb sucre
  • 1 mida de iogur d’oli de gira-sol
  • 1 mida de iogur de sucre
  • 3 mides de iogur de farina
  • 2 pomes.
  • 100 grs d’anous
  • canyella

PROCÉS D’ELABORACIÓ
Es mesclen els ous amb el sucre.
Afegim l’oli i la farina ja mesclada amb el royal.
Tallem les pomes en daus i les afegim, afegim les anous.
Per damunt espolvoregem amb sucre i canyella.
I al forn 180·durant 30 minuts aprox.

dimecres, 21 de març del 2012

COCA DE LLIMA

 
RECEPTA
COCA DE IOGUR DE LLIMA
CUINERA:
ELEUTERIO PLA


INGREDIENTS:
  • 2 iogurs de llima
  • 2 gots d’oli de gira-sol
  • 6 gots de Farina
  • 4 gots de sucre
  • 2 royals  i 6 ous
                                MIDA: el gotet del iogur.



PROCÉS D’ELABORACIÓ
Mesclem els ous amb el sucre i remenegem bé.
Afegim els iogur, l’oli i la farina mesclada amb el royal, homenegem bé.
Ho posem en una llanda i al forn durant 30 minuts aprox i a 180 ·.

FLAM D'AMETLA





RECEPTA
FLAM D'AMETLES
CUINERA:
EQUIP DE CICLE


INGREDIENTS:                 
1    litre de llet 
20 galletes tipo Maria 
10 ous
 250 gs d'ametla molta 
 200 grs de sucre
 caramel 
 
                    
PROCÉS D’ELABORACIÓ
Es mesclen els ous, el sucre i la llet i es meneja amb la batedora
Es trenquen les galletes i s'afegeixen, es bat tot junt .
Afegim l'ametla i menegem.

Posem caramel en un motle, i afegim el flam.
 Al forn al bany de Maria, a 180º   durant 20 minuts aprox.     
      

dimarts, 13 de març del 2012

COCA DE CARABASSA


RECEPTA
COCA DE CARABASSA
CUINERA:
Mª CARMEN SERRA

INGREDIENTS 
250 grs de Farina
250 grs de sucre
250 grs de carabassa torrada  
Una tasseta d’oli
Un royal
                                    3 ous

PROCÉS D’ELABORACIÓ
Mesclar els ous amb el sucre i remenejar bé
Afegir la carabassa, l’oli i remenejar.
Posar la Farina i el royal i menejar molt bé.
I al forn 180·durant 30 minuts aprox.

dilluns, 12 de març del 2012

Bossa d'endreç personal

CIRCULAR PER ALS PARES DELS ALUMNES DE SECUNDÀRIA

CURS: 2012

ASSUMPTE: REVISIÓ DE TAQUILLES
Després de revisar les taquilles dels vostres fills/es hem observat que han de : (portar i /o canviar el que està marcat amb una creu)

□ Portar una tovalla per a llavar-se després d’ educació física
□ Portar la bossa d’endreç personal
□ Colonia
□ Desodorant
□ Esponja
□ Pasta de dents
□ Peine
□ Raspall de dents
□ Portar roba de canvi per a deixar-la al cole.
□ Portar samarreta per a caviar-se després d’educació física.
□ Toalletes humides