RECEPTA
COCA
DE POMA
CUINERA:
ROSARIO
INGREDIENTS:
2 sobres de royal
6 pomes xicotetes
2 ous
1 copa de conyac
1 got de sucre
2 gots de Farina
1 got de llet
1 got d’oli
2 sobres de royal
6 pomes xicotetes
2 ous
1 copa de conyac
1 got de sucre
2 gots de Farina
1 got de llet
1 got d’oli
PROCÉS
D’ELABORACIÓ
Mesclem
en un bol els ous amb el sucre.
Afegim
la llet,l’oli i la farina ja mesclada amb el royal, ho pastem molt
bé.
Tallem
les pomes en gallons.
Posem
la massa en una llanda, l’adornem amb les pomes i les espolvoregem
amb sucre i canyells. Ho
posem al forn a 180 · durant 25 minuts aprox, un poc abans de
traure-la del forn la banyem per damunt amb el conyac.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada