dijous, 29 de març del 2012

RECEPTA EMPANADILLES DE TOMACA




RECEPTA
EMPANADILLES DE TOMACA
CUINERA:
PURI SANCHIS
INGREDIENTS:

  • 1 dotzena d’ous
  • 2 pots de cerveza
  • 2 gots d’oli
  • 2 kgs de Farina
  • 4 o 5 potets de tonyina
  • Un poc de sal

 
PROCÉS D’ELABORACIÓ
En un bol posem els 2 pots de cervessa i els 2 gots d’oli amb un poquet de sal.
Afeguim la farina, la que admeta.
Prèviament haurem fregit la tomaca i bollit els ous.
Trossejarem i mesclarem els ous amb la tomaca i li afeguirem la tonyina, açò serà el relleno.
Agafarem trossets de pasta farem una coqueta redona i l’omplirem amb el relleno, la tapem, la pintem amb ou cru i al forn.

1 comentari:

  1. Que menjars més bons vos ensenyen les vostres mares i que bé ho passeu provant-ho i compartint-ho. Enhorabona a les mestres de secundària per treballar una idea molt bona. Salut!

    ResponElimina